O PODJETJU


Podjetje je nastalo leta 1980, ko se je pričela obrtna dejavnost. V samem začetku je bilo zaposlenih le nekaj delavcev. Z razvojem podjetja in njegovo rastjo se je povečevalo tudi število zaposlenih. Danes je to moderno in tehnološko napredno opremljeno podjetje.

Okolju prijazna proizvodnja

Naše dolgoletno delovanje in razvoj na zahtevnem industrijskem tržišču sta nas pripeljala do širokega in raznovrstnega znanja ter številnih izkušenj.


Na osnovi standardov obvladujemo vse vidike najvišjih meril kakovosti, ki jih omogočajo sodobne tehnološke rešitve ter naša učljivost in prilagodljivost. Iz leta v leto se konstantno razvijamo in sledimo konkurenčnim razmeram na trgu, poseben poudarek namenjamo orodjarstvu in štancanju.

Z okolju prijazno proizvodnjo izdelujemo visoko kvalitetne in cenovno ugodne izdelke na področju orodjarstva in štancanja.

Izdelki visoke kvalitete

Prednost našega podjetja so predvsem kratki dobavni roki in izdelki visoke kvalitete.


Tak način dela nam zagotavlja veliko fleksibilnost, visoko produktivnost našega podjetja ter zadovoljstvo naših zvestih strank. Naša vizija je biti najbolj prilagodljiv in učinkovit partner kupcem v celovitem procesu razvoja izdelka od zasnove do njegove funkcionalne uporabe.

Naši partnerji nas cenijo tudi po inovativnosti v iskanju tehnoloških rešitev. Vizijo razvoja vidimo v stalnem širjenju in izpolnjevanju proizvodnega programa.


Certifikati kakovosti

S pridobitvijo certifikata kakovosti ISO 9001:2015 in ISO 14001 zagotavljamo ustrezen nivo kakovosti naših izdelkov in storitev in hkrati odgovoren odnos do okolja.


Dejavnost v našem podjetju je strateško usmerjena na izdelavo raznovrstnih izdelkov oziroma polizdelkov in storitev za naročnike s področja avtomobilske industrije, elektroindustrije, lesne industrije, izdelujemo dele za alpinistično opremo, medicinsko opremo in drugo. Poleg tega nudimo tudi ostale storitve na področju orodjarstva.

HOJAK D.O.O.
PROIZVODNJA KOVINSKIH IZDELKOV
STRAŽA 5, 5282 CERKNO

Telefon: 05 372 40 50
Telefaks: 05 372 40 51

E-mail: hojak@hojak.si
URL: www.hojak.si

Matična številka: 2188627
ID za DDV: SI30434777
TRR: SI56 02244 – 0255640148 odprt pri NLB
SI56 0311 - 9100 0158 894 odprt pri SKB banki