STORITVE


Kupcem nudimo celovito storitev od izdelave orodja in izdelave prototipov do serijske proizvodnje. V podjetju imamo tudi dobro opremljeno lastno orodjarno, zato lahko izdelamo najrazličnejša orodja glede na potrebe kupcev.


CELOSTNE rešitve

S sodelovanjem v vseh fazah izdelave lahko predvidimo optimalne proizvodne rešitve, kar se odraža tudi v nižji ceni končnega izdelka. Nudimo kvalitetne izdelke po konkurenčnih cenah.


Štancanje

Specializirani smo za štancanje pločevine z avtomatskim podajanjem na ekscentričnih stiskalnicah od 10 – 160 ton. Proizvodnja je mogoča za vse vrste štancanih izdelkov. Pri štancanju uporabljamo železno, vzmetno, pocinkano, elektrolitsko cinkano pločevino, nerjavečo pločevino ter aluminijasto, bakreno in medeninasto pločevino v obliki trakov ali plošč.

Uporabljamo pločevine do debeline 5 mm v obliki plošč in pločevine do debeline 3 mm v obliki trakov.

Izdelava orodij

V podjetju imamo tudi dobro opremljeno lastno orodjarno, zato lahko izdelamo najrazličnejša orodja glede na potrebe kupcev.

Na podlagi potreb kupcev se aktivno vključimo v fazo razvoja novega izdelka in izdelavo idejnih rešitev. Kupcu nudimo podporo pri izvajanju tehnoloških sprememb na orodjih in izdelkih.


Elektroerozija

V našem podjetju uporabljamo več žičnih erozij, glavni produkti erozijskega rezanja in grezenja pa so: orodja za preoblikovanje pločevine, noži in matrice iz enega surovca (za enostavna in poceni orodja), maloserijski izdelki, ki jih odrežemo na gotovo.

Hidravlične preše


Izdelava prototipov

S tehnologijo laserskega rezanja ali žične erozije lahko v najkrajšem možnem času izdelamo prototipe.

Vsi prototipi so znotraj postopka izdelave dimenzijsko premerjeni, prav tako ima vsak prototip svoje merilno poročilo.

Ostale storitve

Poleg štancanja izdelkov nudimo tudi razne dodatne obdelave, kot so krivljenje, prebijanje, kovičenje, točkanje izdelkov, vrezovanje navojev ter raziglanje izdelkov.

Za izdelke zagotovimo tudi galvanske obdelave ali barvanje, ki se izvaja pri naših poddobaviteljih (cinkanje, fosfatiranje, niklanje, srebrenje,..).

Kakovost

S pridobitvijo certifikata kakovosti ISO 9001:2015 in ISO 14001 zagotavljamo ustrezen nivo kakovosti naših izdelkov in storitev in hkrati odgovoren odnos do okolja.